KAMP 2004

Plaats: Nistelrode
Datum: maandag 23 augustus t/m zaterdag 28 augustus 2004

Leiding:
Groep 1 : Remon, Suzanne
Groep 2 : Rens, Jos & Elleke
Groep 3 : Teun, Joop & Maartje
Groep 4 : Ramon, Lieke & Sophie
Groep 5 : Lennard, Hanneke & Jorien
Kookstaf: Andries, Nienke & Silvie


Thema: Piraten van Nistelrode, de juwelen van Koning Arthur

Bureaublad-achtergrond: 1024x768 - 1600x1200
(klik, nadat je hierboven op de juiste resolutie geklikt hebt, met je rechtermuisknop op het plaatje en kies voor "Als achtergrond gebruiken" of "Set as background")

De gevreesde Kapitein V. Leeshaak heeft de juwelen van Koning Arthur gestolen, en nu moeten wij die proberen terug te vinden…
Hiervoor worden we naar Nistelrode gestuurd, waar voor ons dappere kinderen een mooie kampeerboerderij klaar staat om ons klaar te stomen voor de zoektocht. Er is een grote eetzaal met een riante keuken, waaruit drie gevaarlijk goede koks voor jullie de lekkerste maaltijden klaarmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets te kort komt!
Ook is er een groot trainingsveld en we zitten weer vlak bij de bossen. Hier speelt zich een belangrijk deel van de week af… Er gaan dit jaar natuurlijk weer te gekke leiders mee die samen met alle vreemde personages, die jullie nog gaan ontmoeten, garant staan voor een supergaaf verblijf! Kortom, je zou wel gek zijn als je niet mee ging! Ook dit jaar gaan we weer op de fiets, dus maak hem snel in orde, en schrijf je in!
Na inschrijving ontvang je een kampboekje met daarin alle informatie die je nodig hebt om mee op kamp te kunnen.

Leeftijd: 7 t/m 13 jaar
Kosten: € 40,- p.p.v.e.g.k. (per persoon voor een gaaf kamp)

VKJZ fotoalbum

terug naar het overzicht