Zomeractiviteiten 2019

Laat je ouders je inschrijven voor onze activiteiten!

Vul hieronder de gegevens van het kind in om deze aan te melden voor onze activiteiten. Het inschrijfgeld bedraagt € 1,00 per kind. In het volgende venster krijgt u een overzicht van de voor het kind beschikbare activiteiten, u ziet direct welke activiteiten er beschikbaar zijn. Lees voor het inschrijven eerst onze voorwaarden. Mail voor eventuele vragen of opmerkingen naar inschrijven@vkjz.nl.

Betaling

Om uw inschrijving definitief te maken dient u te betalen op onze informatie- en betaalavond. Als u de inschrijving afgerond heeft krijgt u een overzicht van de kosten, het is de bedoeling dat u dat overzicht uitprint (neem in ieder geval uw inschrijfnummer mee) en meeneemt naar de informatie- en betaalavond (donderdag 04 juli 2019 van 19:00u - 20:00u in De Enck). Zorg aub dat u ook gepast contant geld bij u heeft, dat verkort de wachttijden. Mocht u op donderdag 04 juli 2019 niet in de gelegenheid zijn of heeft u ingeschreven na de informatie- en betaalavond, neemt u dan contact op met Silvie van Voorenberghe (tel: 06-104 716 17) om de betaling in orde te maken.

Vul hier de gegevens van het kind in

Geboortedatum:

We gebruiken je gegevens alleen om je inschrijving te kunnen verwerken en/of van een reactie te kunnen voorzien, zie onze privacyverklaring. Als je dit formulier verzend ga je automatisch akkoord met onze inschrijfvoorwaarden.