Zomeractiviteiten 2023

Laat je ouders je inschrijven voor onze activiteiten!

Vul hieronder de gegevens van het kind in om deze aan te melden voor onze activiteiten. Het inschrijfgeld bedraagt € 1,00 per kind. In het volgende venster krijgt u een overzicht van de voor het kind beschikbare activiteiten, u ziet direct welke activiteiten er beschikbaar zijn. Lees voor het inschrijven eerst onze voorwaarden. Mail voor eventuele vragen of opmerkingen naar inschrijven@vkjz.nl.

Betaling via een betaalverzoek (Tikkie)

Dit jaar is er vanwege de maatregelen die genomen worden tegen het Corona-virus géén informatie- en betaalavond voor ouders. Nadat we alle inschrijvingen gecontroleerd hebben sturen we per inschrijfnummer een betaalverzoek (Tikkie) op het mobiele nummer dat ingevuld is bij inschrijving. Pas als u de betaling gedaan heeft is de inschrijving definitief.

Let op: Per kind (inschrijfnummer) rekenen we € 1,00 inschrijfgeld. Mocht u dus een activiteit willen toevoegen aan een inschrijving maak dan gebruik van de link in de bevestigingsmail.

Vul hier de gegevens van het kind in

Geboortedatum:

We gebruiken je gegevens alleen om je inschrijving te kunnen verwerken en/of van een reactie te kunnen voorzien, zie onze privacyverklaring. Als je dit formulier verzend ga je automatisch akkoord met onze inschrijfvoorwaarden.