Zomeractiviteiten 2021

Leuke actviteiten in de zomervakantie!

Zomeractiviteiten VKJZ

Deze zomer staan er natuurlijk ook weer leuke activiteiten op het programma voor kinderen uit Oirschot en omstreken. We zijn nog druk bezig met het bedenken van de activiteiten, maar er is voor ieder wat wils!

Helaas gaan onze zomerkampen niet door dit jaar!

Meedoen aan de zomeractiviteiten van VKJZ Oirschot?

Schrijf je online in vanaf woensdag 21 juli 2021 20:00u

Wil je ook met ons meedoen deze zomer? Schrijf je dan in via deze website! Vanaf woensdag 21 juli 2021 20:00u kun je op deze website terecht om je in te schrijven voor de zomeractiviteiten en het kamp. Onze activiteiten-folder, met een overzicht van de activiteiten, wordt weer via de basisscholen in Oirschot verspreid. Hou deze site en het foldertje dus in de gaten! Bekijk hieronder een overzicht van onze zomeractiviteiten voor komende zomer:

Geen informatie- & betaalavond

Dit jaar is er vanwege de maatregelen die genomen worden voor het Corona-virus geen informatie- en betaalavond voor ouders. Nadat we alle inschrijvingen gecontroleerd hebben sturen we per inschrijfnummer een betaalverzoek (Tikkie) op het mobiele nummer dat ingevuld is bij inschrijving. Pas als u de betaling gedaan heeft is de inschrijving definitief. Inschrijven kan alleen via onze website, dus niet bij de activiteit zelf!

Toch nog vragen?

Als u vragen heeft over een bepaalde activiteit (of u wilt bijvoorbeeld uw kind afmelden) dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon die op onze website bij de activiteit vermeld staat. Voor informatie over betalingen kunt u terecht bij Silvie van Voorenberghe (tel: 06-104 716 17). Vragen over het inschrijven kunt u alleen per mail stellen aan: inschrijven@vkjz.nl. Kijk voor meer informatie over de VKJZ op deze website.