Zomeractiviteiten 2024

Leuke actviteiten in de zomervakantie!

Zomeractiviteiten VKJZ

Deze zomer staan er natuurlijk ook weer leuke activiteiten op het programma voor kinderen uit Oirschot en omstreken. Wat dacht je van een dagje spelen in de grootste speeltuin van Duitsland of kaarsen pimpen? We zijn nog druk bezig met het bedenken van de activiteiten, maar er is voor ieder wat wils!

Zoals ieder jaar organiseren we ook twee supergave zomerkampen! Dit jaar in de week van zondag 4 t/m zaterdag 10 augustus 2024. We hebben een prachtige blokhut in Mierlo tot onze beschikking waar we met een grote groep kids heen kunnen!

Dit jaar gaan we (eindelijk) weer op op kamp met kinderen van 11 t/m 15 jaar: VKJZ Academy! Je bepaald op dit kamp samen met de leiders je eigen programma; gave bostochten, survivalactiviteiten, disco's, veldspellen noem maar op! En wees nou eens eerlijk, wie wil er nou niet in Mierlo op kamp😁!?
Maar we hebben wel jullie hulp nodig om een volle groep oudjes mee op kamp te nemen! Dus als je zin hebt en je weet een paar vrienden of vriendinnen die dat ook leuk zouden vinden, vraag ze mee!

En natuurlijk gaan we ook op kamp met kinderen van 6 t/m 12 jaar: VKJZ Adventure.

Meedoen aan de zomeractiviteiten van VKJZ Oirschot?

Schrijf je online in vanaf maandag 24 juni 2024 20:00u

Wil je ook met ons meedoen deze zomer? Schrijf je dan in via deze website! Vanaf maandag 24 juni 2024 20:00u kun je op deze website terecht om je in te schrijven voor de zomeractiviteiten en het kamp. Onze activiteiten-folder, met een overzicht van de activiteiten, wordt weer via de basisscholen in Oirschot verspreid. Hou deze site en het foldertje dus in de gaten! Bekijk hieronder een overzicht van onze zomeractiviteiten voor komende zomer:

Betalen via een Tikkie

Net zoals voorgaande jaren is er geen informatie- en betaalavond voor ouders. Nadat we alle inschrijvingen gecontroleerd hebben sturen we per inschrijfnummer een betaalverzoek (Tikkie) op het mobiele nummer dat ingevuld is bij inschrijving. Pas als u de betaling gedaan heeft is de inschrijving definitief. Inschrijven kan alleen via onze website, dus niet bij de activiteit zelf!

Toch nog vragen?

Als u vragen heeft over een bepaalde activiteit (of u wilt bijvoorbeeld uw kind afmelden) dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon die op onze website bij de activiteit vermeld staat. Voor informatie over betalingen kunt u terecht bij Silvie van Voorenberghe (tel: 06-104 716 17). Vragen over het inschrijven kunt u alleen per mail stellen aan: inschrijven@vkjz.nl. Kijk voor meer informatie over de VKJZ op deze website.