Zomeractiviteiten 2019

Leuke actviteiten in de zomervakantie!

Zomeractiviteiten VKJZ

Deze zomer staan er natuurlijk ook weer leuke activiteiten op het programma voor kinderen uit Oirschot en omstreken. Wat dacht je van een dagje spelen in de grootste speeltuin van Duitsland of Cupcakes bakken? We zijn nog druk bezig met het bedenken van de activiteiten, maar er is voor ieder wat wils!

Zoals ieder jaar organiseren we ook twee supergave zomerkampen! We gaan in 2019 van zondag 4 t/m woensdag 7 augustus op kamp met kinderen van 11 t/m 15 jaar: VKJZ Academy. Van woensdag 7 t/m zaterdag 10 augustus gaan we op kamp met kinderen van 6 t/m 12 jaar: VKJZ Adventure!

Meedoen aan de zomeractiviteiten van VKJZ Oirschot?

Schrijf je online in vanaf maandag 01 juli 2019 10:00u

Wil je ook met ons meedoen deze zomer? Schrijf je dan in via deze website! Vanaf maandag 01 juli 2019 10:00u kun je op deze website terecht om je in te schrijven voor de zomeractiviteiten en het kamp. Onze activiteiten-folder, met een overzicht van de activiteiten, wordt weer via de basisscholen in Oirschot verspreid. Hou deze site en het foldertje dus in de gaten! Bekijk hieronder een overzicht van onze zomeractiviteiten voor komende zomer:

Informatie- & betaalavond

Op donderdag 04 juli 2019 is er van 19:00u - 20:00u in De Enck een informatie- en betaalavond voor ouders. Hier dient u voor uw inschrijving(en) te betalen. Het is de bedoeling dat u uw inschrijvingsoverzicht(en) en gepast contant geld meeneemt. Pas als u de betaling gedaan heeft is de inschrijving definitief. Mocht u op donderdag 04 juli 2019 niet in de gelegenheid zijn of heeft u ingeschreven na de informatie- en betaalavond, neemt u dan contact op met Silvie van Voorenberghe (tel: 06-104 716 17) om de betaling in orde te maken. Vragen over het inschrijven kunt u alleen per mail stellen aan: inschrijven@vkjz.nl.

Op de informatie- en betaalavond kunnen ook vragen gesteld worden over onze activiteiten & het kamp en worden de kampboekjes en kampformulieren uitgedeeld. Nogmaals voor de duidelijkheid, inschrijven kan alleen via onze website, dus niet op de informatie- en betaalavond!

Toch nog vragen?

Als u vragen heeft over een bepaalde activiteit (of u wilt bijvoorbeeld uw kind afmelden) dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon die op onze website bij de activiteit vermeld staat. Voor informatie over betalingen kunt u na de informatie- en betaalavond terecht bij Silvie van Voorenberghe (tel: 06-104 716 17). Vragen over het inschrijven kunt u alleen per mail stellen aan: inschrijven@vkjz.nl. Kijk voor meer informatie over de VKJZ op deze website.