Zomeractiviteiten 2023

Leuke actviteiten in de zomervakantie!

Zomeractiviteiten VKJZ

Deze zomer staan er natuurlijk ook weer leuke activiteiten op het programma voor kinderen uit Oirschot en omstreken. We zijn nog druk bezig met het bedenken van de activiteiten, maar er is voor ieder wat wils!

Net zoals in 2022 gaan we in 2023 op twee verschillende data op VKJZ Adventure Kamp in Bladel. We gaan van zaterdag 12 t/m dinsdag 15 augustus met de eerste groep en van dinsdag 15 augustus t/m vrijdag 18 augustus met de tweede groep op VKJZ Adventure Kamp. Beide VKJZ Adventure Kampen zijn voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Meedoen aan de zomeractiviteiten van VKJZ Oirschot?

Schrijf je online in vanaf maandag 03 juli 2023 20:00u

Wil je ook met ons meedoen deze zomer? Schrijf je dan in via deze website! Vanaf maandag 03 juli 2023 20:00u kun je op deze website terecht om je in te schrijven voor de zomeractiviteiten en het kamp. Onze activiteiten-folder, met een overzicht van de activiteiten, wordt weer via de basisscholen in Oirschot verspreid. Hou deze site en het foldertje dus in de gaten! Bekijk hieronder een overzicht van onze zomeractiviteiten voor komende zomer:

Betalen via een Tikkie

Net zoals voorgaande jaren is er geen informatie- en betaalavond voor ouders. Nadat we alle inschrijvingen gecontroleerd hebben sturen we per inschrijfnummer een betaalverzoek (Tikkie) op het mobiele nummer dat ingevuld is bij inschrijving. Pas als u de betaling gedaan heeft is de inschrijving definitief. Inschrijven kan alleen via onze website, dus niet bij de activiteit zelf!

Toch nog vragen?

Als u vragen heeft over een bepaalde activiteit (of u wilt bijvoorbeeld uw kind afmelden) dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon die op onze website bij de activiteit vermeld staat. Voor informatie over betalingen kunt u terecht bij Silvie van Voorenberghe (tel: 06-104 716 17). Vragen over het inschrijven kunt u alleen per mail stellen aan: inschrijven@vkjz.nl. Kijk voor meer informatie over de VKJZ op deze website.