Loop mee met het alternatief: De Avond4daagse Home Edition!

Avond4daagse Oirschot 2021 Afgelast!

Avond4daagse wandelen in Oirschot

Dit jaar stond in juni eigenlijk de Avond4daagse in Oirschot gepland. Na lang wikken en wegen hebben we als organisatie helaas moeten besluiten om de Avond4daagse en het populaire FinishFeest dit jaar niet door te laten gaan. Met ruim 700 deelnemers is het een evenement wat simpelweg te groot is om veilig te kunnen organiseren. Maar gelukkig is er wel een alternatief wandelfestijn! Je kunt namelijk tot 30 juni 2021 nog deelnemen aan de Avond4daagse - Home Edition!

We hopen dat we in 2022 weer een normale editie van de Avond4daagse en het FinishFeest kunnen en mogen organiseren. Hij staat gepland op dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni 2022, dus noteer dat vast in je agenda!

Meedoen aan de Avond4daagse - Home Edition in Oirschot

Schrijf je online in

Dus ook in 2021 gaat de Avond4daagse dóór! Met de Home Edition loop je volledig verantwoord de Avond4daagse. Met eigen routes en op je eigen moment, zodat het nooit te druk wordt. Met de speciale app wordt ook deze Avond4daagse er één om nooit te vergeten! Je hoeft dit jaar de vier dagen niet achter elkaar te lopen, maar je moet het wel binnen twee weken doen. En je mag ook overdag of in het weekend op pad. Deelnemen kost € 6,50. Op het eind belonen we je natuurlijk met de welverdiende officiële Avond4daagse medaille!
De Avond4daagse - Home Edition loopt van 29 maart t/m 30 juni 2021. Inschrijven gaat eenvoudig via het online inschrijfformulier op eroutes.nl. Jij kiest zelf op welke 4 dagen je wandelt. Je hoeft dus niet perse ’s avonds te lopen of 4 dagen achter elkaar, je kunt lopen wanneer je wilt! We dagen je wel uit om de 4 wandelingen binnen twee weken te voltooien, het moet wel een prestatie blijven hè ;)! De medailles kun je na voltooiing van de 4 wandelingen bij ons ophalen. Maak even een afspraak via mail a4d@vkjz.nl of via WhatsApp 06-2 33 22 484.

Spelregels

Deelnemers wandelen in de periode april t/m juni vier dagen een afstand van 2,5 - 5 of 10 km. De vier dagen moeten binnen twee weken volbracht zijn. Het is essentieel dat deelnemers zich daarbij houden aan de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Door bij inschrijving akkoord te gaan met de deelnamevoorwaarden, verkaar je je aan deze richtlijnen te houden.

Jouw persoonsgegevens

Avond4daagse - Home Edition wordt georganiseerd door KWBN ‘powered by’ eRoutes. In deze organisatie moeten eRoutes en KWBN persoonsgegevens uitwisselen. Ook worden vanuit KWBN jullie persoonsgegevens met VKJZ Oirschot gedeeld. We houden ons daarbij aan de privacywetgeving (AVG), dat is vastgelegd in een verwerkersovereenkomst tussen VKJZ Oirschot en de KWBN. In de kern komen deze erop neer dat we de aan ons verstrekte persoonsgegevens alleen mogen gebruiken voor het verwerken van de medailles. Dat is het zogenaamde doel van de gegevensverstrekking.

Deel van de opbrengst komt ten goede van VKJZ Oirschot

Van alle deelnemers aan de Avond4daagse - Home Edition binnen gemeente Oirschot ontvangen wij € 1,- per deelnemer die een medaille heeft besteld. Als je meewandeld dan doe je dat dus ook een klein beetje om VKJZ Oirschot te sponsoren. We stoppen dat in het potje voor de organisatie van de Avond4daagse in 2022.

We hopen dat we in 2022 weer een normale editie van de Avond4daagse en het FinishFeest kunnen en mogen organiseren. Hij staat gepland op dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni 2022, dus noteer dat vast in je agenda!

Meer informatie

Heb je bovenstaande informatie gelezen en wil je de organisatie toch nog een vraag stellen of iets melden? Neem dan gerust contact op.