Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2018

Ruim 750 deelnemers en fijn wandelweer!

Avond4daagse wandelen in Oirschot

Stichting Vakantie Jeugdzorg Oirschot organiseerde in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland van dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8 juni 2018 weer de Avond4daagse in Oirschot. Ruim 750 fanatieke wandelaars, prachtige routes, mooi weer, een gezellig FinishFeest, Limonadeposten van Jumbo Oirschot en een enthousiaste groep vrijwilligers maakten van deze editie weer een grandioos succes! We willen iedereen bij deze hartelijk bedanken. Wij hopen dat jullie er ook van genoten hebben! Wij in ieder geval wel!

FinishFeest

Vorig jaar sloten we onze Avond4daagse voor het eerst af met een feestje. Wij vonden dat zo'n succes dat we ook dit jaar weer een heel gezellig FinishFeest organiseerden. De heren van 3VENTS hielpen ons daarbij. Tijdens dit heuse minifestival kon je op ons zonovergoten terras genieten van een drankje (verzorgd door Café Buitenlust) en van een lekker hapje eten (verzorgd door Bistro De Verwennerij en Sawady - Fresh Oriental Food). Vanaf 16:30u stond ook de snoepkraam van Lekkersnoepie.nl op het schoolplein. Daar kon je volop lekkere dingen en leuke traktaties kopen voor de wandelaars. Je kon er ook je eigen snoepzak vullen met onder andere een lollipop. Daarmee sponsorde je ook meteen het FinishFeest! En je kon er dansen op muziek van Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ en genieten van de Kidz-dj Discoshow! Als wandelaar maakte je kans op mooie prijzen in de loterij en je kon aan verschillende leuke winacties meedoen! Op de foto's en in de aftermovie kun je zien hoe gezellig het was!

Aftermovie & foto's van Avond4daagse Oirschot 2018

Om deze geslaagde editie van de Avond4daagse in Oirschot onvergetelijk te maken hebben we de foto's en de aftermovie on-line gezet.

Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2018
Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2018
Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2018

Alle foto's kun je hier bekijken »

Hierboven kun je de aftermovie die Dualler voor ons gemaakt heeft bekijken.

Loop jij volgend jaar weer mee?

De Avond4daagse in Oirschot wordt altijd in de eerste volle week van juni gehouden. Volgend jaar is de Avond4daagse in Oirschot op dinsdag 4 t/m vrijdag 7 juni 2019. Zorg dat je er weer bij bent!

Meer informatie

Heb je bovenstaande informatie gelezen en wil je de organisatie toch nog een vraag stellen of iets melden? Neem dan gerust contact op.