Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2024

Ruim 610 deelnemers en volop gezelligheid!

Avond4daagse wandelen in Oirschot

Stichting Vakantie Jeugdzorg Oirschot organiseerde in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni 2024 weer de Avond4daagse in Oirschot. Ruim 610 fanatieke wandelaars, prachtige routes, mooi weer, een gezellig FinishFeest, Limonadeposten van Jumbo Oirschot en een enthousiaste groep vrijwilligers maakten van deze editie weer een grandioos succes! We willen iedereen bij deze hartelijk bedanken. Wij hopen dat jullie er ook van genoten hebben! Wij in ieder geval wel!

FinishFeest

Natuurlijk sloten we onze Avond4daagse weer af met een feestje. Dit jaar was het op de gezellige buitenplaats van De Brouwerij Vandeoirsprong. De heren van 3VENTS hielpen ons daarbij. Tijdens dit heuse minifestival kon je op ons overdekte terras genieten van een drankje en van een lekker hapje eten. Vanaf 16:30u stond de snoepkraam van Vandeoirspong al op de buitenplaats. Daar kon je volop snoeptraktaties en andere lekkere dingen kopen (voor de wandelaars). Ook kon je een smaakvolle kop koffie of thee kopen bij het gezellige koffie- & theepaleisje op wielen van QueenBean. Vanaf 19:00u kon je bij de ijscokar van De Dames IJssalon & Chocolaterie op het festivalterrein heerlijke ijsjes kopen! En je kon er dansen op muziek van Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ en genieten van DJ Bas-O die er samen met Robin en Louis van Overdijk een waar feestje van maakten voor de kids! Als wandelaar maakte je kans op mooie prijzen in de loterij en je kon aan verschillende leuke winacties meedoen! Op de foto's kun je zien hoe gezellig het was!

Foto's van Avond4daagse Oirschot 2024

Om deze geslaagde editie van de Avond4daagse in Oirschot onvergetelijk te maken hebben we de foto's on-line gezet.

Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2024
Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2024
Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2024

Alle foto's kun je hier bekijken »

Loop jij volgend jaar weer mee?

De Avond4daagse in Oirschot wordt altijd in de eerste volle week van juni gehouden. Volgend jaar is de Avond4daagse in Oirschot op dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni 2024. Zorg dat je er weer bij bent!

Meer informatie

Heb je bovenstaande informatie gelezen en wil je de organisatie toch nog een vraag stellen of iets melden? Neem dan gerust contact op.