De Avond4daagse Oirschot dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni 2023

Gezellig wandelen door Oirschot en omgeving!

Avond4daagse wandelen in Oirschot

De stichting VKJZ organiseert in samenwerking met de kWbn van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni 2023 weer de Avond4daagse in Oirschot. Iedereen die plezier heeft in wandelen kan hieraan meedoen. De afstanden voor de verschillende tochten zijn naar keuze: 5, 10 of 15 km. Ook dit jaar hebben we voor de allerjongste wandelaars en mensen die slecht ter been zijn een route van 2 km. Natuurlijk sluiten we ook dit jaar weer af met het FinishFeest op de laatste avond bij De brouwerij Vandeoirsprong!

Meedoen aan de Avond4daagse in Oirschot

Schrijf je online in

Inschrijven gaat eenvoudig via het online inschrijfformulier op onze website. De contactpersoon van de groep* vult deze in voor de hele groep. Dit kan je leerkracht zijn, je trainer maar bijvoorbeeld ook een ouder of begeleider. Hij/zij int ook de betalingen van de wandelaars in de groep en spreekt met jullie af op welke tijd de groep vertrekt en waar jullie op het schoolplein zullen verzamelen. De contactpersoon deelt na afloop ook de medailles uit. Deelname kost € 4,00 per wandelaar, mits je van de online voorinschrijving gebruik maakt. Als er meer dan 10 wandelaars zijn toegevoegd aan de groep dan mag de contactpersoon gratis meelopen! Iedereen die de Avond4daagse uitloopt, ontvangt een herinneringsmedaille. Het is daarom belangrijk bij de inschrijving aan te geven voor de hoeveelste keer je meeloopt.

* Net zoals voorgaande jaren kun je je dit jaar alleen in groepen inschrijven. Je krijgt dus per groep weer één startnummer voor alle wandelaars in je groep. Via één gemakkelijk online in te vullen lijst waar alle wandelaars op komen te staan meld je je groep aan. Je gezin zou bijvoorbeeld al een groep kunnen zijn, maar je kunt ook samen wandelen met je vriendjes/vriendinnetjes. Je kunt natuurlijk ook met een grote groep lopen, uit je buurt of met je hele klas. Hoewel we het inschrijven in groepen stimuleren kunnen individuele wandelaars ook inschrijven middels het online inschrijfformulier. Een 'groep' kan dus ook bestaan uit slechts één wandelaar.

Als je alle wandelaars aan je groep hebt toegevoegd kun je de inschrijving van je groep bevestigen. Na bevestiging krijg je een overzicht te zien van de wandelaars in de groep, met de daarbij behorende kosten en een inschrijfnummer. Je krijgt ook een mail met daarin een link naar diezelfde gegevens. Voor de organisatie is het fijn als je vóór vrijdag 26 mei 2023 je inschrijving afrond. Maar je kunt aanmelden tot en met de eerste wandeldag.

Betaling via een betaalverzoek (Tikkie)

Dit jaar is er géén betaalavond. Nadat we alle inschrijvingen gecontroleerd hebben sturen we op vrijdag 26 mei 2023 per groep een betaalverzoek (Tikkie) per sms naar het mobiele nummer dat ingevuld is bij inschrijving. Pas als je het betaalverzoek voldaan hebt is de inschrijving definitief. Wij koppelen dan een startnummer aan jouw inschrijving en sturen je dat startnummer per mail. Je meld je iedere wandeldag aan door het tonen van je startnummer. Bij binnenkomst meld je je weer af door je startnummer nogmaals te tonen. Wij scannen de streepjescode.

Loop ‘m dit jaar voor Kika!

Loop ‘m dit jaar voor Kika!

Ook dit jaar lopen we de Avond4daagse weer voor KiKa (Kinderen Kanker Vrij - www.kika.nl). Loop je mee voor Kika? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is sponsors zoeken en aangeven op onze actiepagina dat je mee doet! Maak snel je eigen sponsorpagina aan en stuur de link naar familie, vriendjes & vriendinnetjes, ooms & tantes, enz. Vraag of ze jou voor iedere kilometer die je loopt willen sponsoren. Je kunt ook onze actie sponsoren als je zelf geen sponsorpagina wilt aanmaken natuurlijk. Zo helpt iedereen mee aan een grotere genezingskans van de zieke kinderen.

 

Ben jij een KiKa-kanjer?

Als jij je best doet om een mooi bedrag bij elkaar te wandelen dan ben je zeker een KiKa-kanjer! Maar dan maak je ook kans op een mooie prijs! Geef op onze Kika-actiepagina aan dat jij ook loopt voor Kika! En zorg voor een mooi sponsorbedrag. Diegene die op de laatste avond om 20:00u het hoogste sponsorbedrag bij elkaar gewandeld heeft, wint!

Ingeschreven via de website maar nog niet betaald?

Heb je ingeschreven na vrijdag 26 mei 2023? Geen probleem! Je ontvangt dan een betaalverzoek nadat wij je inschrijving binnen zien komen. Mocht je geen betaalverzoek ontvangen hebben meld je dan even op het startbureau op de eerste wandeldag.

Informatie voor de contactpersoon

Om in te schrijven moet de contactpersoon het online inschrijfformulier invullen. Daarna krijgt hij/zij een e-mail met daarin een link waarmee wandelaars aan de groep kunnen worden toegevoegd. Als de laatste wandelaar is toegevoegd kan de contactpersoon de inschrijving bevestigen. Na bevestiging ontvangt de contactpersoon een e-mail met een link naar een overzicht van de wandelaars in de groep, met de daarbij behorende kosten en een inschrijfnummer ter controle. Op vrijdag 26 mei 2023 sturen wij per groep een betaalverzoek (Tikkie) per sms naar het mobiele nummer dat ingevuld is bij inschrijving. Na betaling koppelen wij het inschrijfnummer aan een startnummer wat we mailen aan de contactpersoon; vanaf dat moment is de inschrijving pas definitief. Iedere wandelaar krijgt wel een eigen volgnummer dat we gebruiken voor de loterij tijdens het FinishFeest. De contactpersoon van de groep wordt op de hoogte gebracht van de eventuele winnaars in zijn/haar groep. Indien je vragen hebt over het invullen van het formulier neem dan contact op met de organisatie per e-mail: a4d@vkjz.nl.

Jumbo Oirschot Limonadeposten

Jumbo Oirschot

Onderweg staan er natuurlijk weer de vertrouwde limonadeposten. Ook dit jaar weer iedere dag door Jumbo Oirschot voorzien van limonade en lekkers. Het is belangrijk dat je, aan het eind van iedere wandeldag, voor 21.00 uur afmeldt door je startnummer te weer laten scannen bij het startbureau. Niet afmelden, of te laat afmelden, kan verlies van je recht op een herinnering betekenen. Wandelsportverenigingen en wandelgroepen kunnen zich ook voor de avondvierdaagse inschrijven. Wandelaars die lid zijn van een wandelsportvereniging kunnen de tocht laten aftekenen in hun wandelboekje. Deze moeten uiterlijk 's woensdags ingeleverd zijn.

De laatste avond

Op de laatste avond (vrijdag) vertrek en finish je bij De Brouwerij Vandeoirspong. Bij de finish worden de wandelaars feestelijk onthaald door Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ op de hoek Koestraat/Kloosterstraat. Het laatste stukje van de wandelroutes van de 2km en de 5km op laatste avond is gelijk: ze lopen door de Kloosterstraat naar de Koestraat met als eindpunt De Brouwerij Vandeoirsprong. De 10km- en 15km-wandelaars komen vanaf Den Heuvel de Koestraat in met als eindpunt De Brouwerij Vandeoirsprong. Het is voor de wandelaars natuurlijk erg leuk als ze tijdens dat laatste stukje door publiek toegejuicht worden. Het is de bedoeling dat alle wandelaars tussen 19:00 en 20:00 uur bij De Brouwerij Vandeoirsprong aankomen om op tijd te zijn voor het FinishFeest. Rond die tijd zullen de meeste wandelaars dus de laatste meters afleggen. De wandelaars vragen we hun vertrektijden af te stemmen op een aankomst tussen 19:00 en 20:00 uur zodat ze op tijd terug zijn voor het Avond4daagse FinishFeest.

FinishFeest

Avond4daagse Oirschot FinishFeest

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer een heel gezellig FinishFeest organiseren! Dit jaar is het op de gezellige buitenplaats van De Brouwerij Vandeoirsprong. De heren van 3VENTS helpen ons met de organisatie. Tijdens dit heuse minifestival geniet je op het terras van een drankje en van een lekker hapje eten. En je geniet van leuke muziek van Blaaskapel 'Meidenband mee veul vent' en DJ Tijs. Als wandelaar doe je ook nog eens automatisch en gratis mee aan de loterij. Voor de winnaars hebben we leuke prijzen klaarliggen! Het FinishFeest: een supergezellig feest dat je niet mag en wilt missen! Het FinishFeest is gratis toegankelijk. Meer informatie over het FinishFeest lees je hier »

De leukste Avond4daagse-foto wint!

Jullie zijn natuurlijk trots op je welverdiende medaille! En dat wil je aan iedereen laten zien toch? Dat kan! Dit jaar maak je kans om met je medaille een leuke prijs binnen te slepen! Maak een gave/gekke/leuke/schattige foto van jezelf met je medaille en laat iedereen zien dat jij er trots op bent! Zet deze foto met een leuke omschrijving op onze Facebook pagina: www.facebook.com/vkjz.oirschot of tag ons via Instagram https://www.instagram.com/vkjzoirschot Wij belonen de leukste inzending tijdens het FinishFeest met een gratis VKJZ-activiteit* naar keuze. Vergeet niet de naam/namen van de wandelaars te vermelden in de omschrijving. Succes!

* De winnaar krijgt een tegoedbon voor een zomeractiviteit naar keuze, uitgezonderd het kamp.

Vertrek en aankomst

Je vertrekt en eindigt de eerste drie avonden op de speelplaats van Kindcentrum de Linde aan de Spoordonkseweg 1. Op de laatste avond is het anders, dan vertrek en finish je bij De Brouwerij Vandeoirspong aan de Koestraat 20. Daar vieren we dit jaar ons gezellige Avond4daagse FinishFeest! Pas je vertrektijd de laatste avond zo aan, dat je tussen 19:00 en 20.00 uur bij De Brouwerij Vandeoirspong aankomt. Dan ben je mooi op tijd voor het Avond4daagse FinishFeest!

De vertrektijden voor de eerste 3 avonden zijn (Kindcentrum De Linde):

  • 15 km, vertrek vanaf 17.30 uur
  • 5 km & 10 km, vertrek vanaf 18.00 uur
  • 2 km, vertrek vanaf 17.30 uur (geen limonadepost onderweg)
  • Afmelden voor 21.00 uur

De aanbevolen vertrektijden op de laatste avond zijn (De Brouwerij Vandeoirsprong):

  • 15 km, tussen 17.00 en 17.30 uur
  • 10 km, tussen 17.30 en 18.00 uur
  • 2 km & 5 km, tussen 17.30 en 18.00 uur
  • Aankomst tussen 19.00 en 20.00 uur

Als je je niet aan de voorgeschreven vertrektijden houdt, kan het zijn dat je onderweg geen limonadepost treft. De limonadeposten zitten vanaf 18:15 - 18:30 uur op hun plek.

De Avond4daagse is voor iedereen

Aan deze Avond4daagse kan iedereen meedoen. Dus trommel je vrienden en vriendinnen bij elkaar, je broers en zussen, vaders en moeders en opa's en oma's. Je kunt ook met een grote groep lopen, uit je buurt of met je hele klas. Dat is zeker zo gezellig. We hopen dat er weer veel groepen meedoen en dat het een hele gezellige Avond4daagse gaat worden dit jaar, met een record aantal deelnemers!

Meer informatie

Heb je bovenstaande informatie gelezen en wil je de organisatie toch nog een vraag stellen of iets melden? Neem dan gerust contact op.