Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2022

Ruim 610 deelnemers en volop gezelligheid!

Avond4daagse wandelen in Oirschot

Stichting Vakantie Jeugdzorg Oirschot organiseerde in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni 2022 weer de Avond4daagse in Oirschot. Ruim 610 fanatieke wandelaars, prachtige routes, mooi weer, een gezellig FinishFeest, Limonadeposten van Jumbo Oirschot en een enthousiaste groep vrijwilligers maakten van deze editie weer een grandioos succes! We willen iedereen bij deze hartelijk bedanken. Wij hopen dat jullie er ook van genoten hebben! Wij in ieder geval wel!

FinishFeest

Natuurlijk sloten we onze Avond4daagse weer af met een feestje. Dit jaar was het op de gezellige buitenplaats van De Brouwerij Vandeoirsprong. De heren van 3VENTS hielpen ons daarbij. Tijdens dit heuse minifestival kon je op ons overdekte terras genieten van een drankje en van een lekker hapje eten. Vanaf 16:30u stond ook de snoepkraam van Lekkersnoepie.nl op de buitenplaats. Daar kon je volop lekkere dingen en leuke traktaties kopen voor de wandelaars. Je kon er ook je eigen snoepzak vullen. Daarmee sponsorde je ook meteen het FinishFeest! Ook de foodtruck van Queen Bean was present voor een lekkere kop koffie of thee. Nieuw dit jaar was de ijstruck met overheerlijk schepijs van @icecreameindhoven! En je kon er dansen op muziek van Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ en genieten van DJ Bas-O die er samen met Louis van Overdijk en onze eigen Anke Vogels een waar feestje van maakten voor de kids! Als wandelaar maakte je kans op mooie prijzen in de loterij en je kon aan verschillende leuke winacties meedoen! Op de foto's kun je zien hoe gezellig het was!

Foto's van Avond4daagse Oirschot 2022

Om deze geslaagde editie van de Avond4daagse in Oirschot onvergetelijk te maken hebben we de foto's on-line gezet.

Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2022
Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2022
Geslaagde editie Avond4daagse Oirschot & FinishFeest 2022

Alle foto's kun je hier bekijken »

Loop jij volgend jaar weer mee?

De Avond4daagse in Oirschot wordt altijd in de eerste volle week van juni gehouden. Volgend jaar is de Avond4daagse in Oirschot op dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 juni 2023. Zorg dat je er weer bij bent!

Meer informatie

Heb je bovenstaande informatie gelezen en wil je de organisatie toch nog een vraag stellen of iets melden? Neem dan gerust contact op.