Avond4daagse Oirschot FinishFeest
vrijdag 7 juni 2019

Minifestival ter afsluiting van de Avond4daagse

Avond4daagse Oirschot FinishFeest

De stichting VKJZ organiseert in samenwerking met 3VENTS op vrijdagavond 7 juni 2019 voor de derde keer het FinishFeest: een super gezellig feest ter afsluiting van de Avond4daagse in Oirschot. Het FinishFeest vindt dit jaar plaats op de gezellige buitenplaats van De Brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot. Iedereen die meewandelt of de finishende wandelaars wil aanmoedigen en feliciteren is welkom. Het FinishFeest is gratis toegankelijk voor iedereen en duurt van 19:00u tot 22:00u.

FinishFeest 2019

Een supergezellig feest dat je niet mag en wilt missen!

Natuurlijk gaan we ook dit jaar onze Avond4daagse weer afsluiten met een heel gezellig FinishFeest! Dit jaar is het op de gezellige buitenplaats van De Brouwerij Vandeoirsprong. De heren van 3VENTS helpen ons daarbij.

Tijdens dit heuse minifestival geniet je op ons terras van een verfrissend en verdiend drankje. En heb je honger gekregen van het wandelen of aanmoedigen? Dan ga je even naar de streetfood-kramen waar je lekker geniet van diverse gerechtjes.

Vanaf 16:30u staat trouwens de snoepkraam van Lekkersnoepie.nl op de buitenplaats. Daar kun je volop snoeptraktaties en andere lekkere dingen kopen (voor de wandelaars). Met het kortingskaartje dat je krijgt op donderdag kun je voor € 1,- je eigen snoepzak vullen!

Op ons festivalpodium komen leuke muzikale optredens voorbij. Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ brengt met hun blaaskracht en enthousiasme de sfeer er ongetwijfeld goed in. Je kunt ook genieten van de Kidz-dj Discoshow. Tussen de optredens door draaien onze VKJZ-DJ's Mollie & PauzeMuziekje de gezelligste plaatjes die jij aan kunt vragen.

Natuurlijk valt er ook wat te winnen! Als wandelaar doe je automatisch mee aan de loterij. Voor de winnaars hebben we leuke prijzen klaarliggen! En naast de loterij hebben we ook diverse winacties voor wandelaars en supporters. Doe mee en zorg dat je in de prijzen valt!

Kortom: het FinishFeest is een supergezellig feest speciaal voor wandelaars én voor iedereen die erbij wil zijn. En dat nog gratis ook. Dit mag je niet missen!

Programma FinishFeest 2019

Op de laatste avond (vrijdag) worden de wandelaars feestelijk onthaald door Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ op de hoek Koestraat/Kloosterstraat. Het laatste stukje van de wandelroutes van de 2km en de 5km op laatste avond is gelijk: ze lopen door de Kloosterstraat naar de Koestraat met als eindpunt De Brouwerij Vandeoirsprong. De 10km- en 15km-wandelaars komen vanaf Den Heuvel de Koestraat in met als eindpunt De Brouwerij Vandeoirsprong. Het is voor de wandelaars natuurlijk erg leuk als ze tijdens dat laatste stukje door publiek toegejuicht worden. Het is de bedoeling dat alle wandelaars tussen 19:00 en 20:00 uur bij De Brouwerij Vandeoirsprong aankomen om op tijd te zijn voor het FinishFeest. Na aankomst bij De Brouwerij Vandeoirsprong leveren de wandelaars de startkaart van hun groep in. Dan krijgen ze van ons de medailles en kan het FinishFeest beginnen!

Het programma op het podium ziet er daarna als volgt uit:

19:00 uur Verzoekjes door VKJZ-DJ's Mollie & PauzeMuziekje
19:15 uur Kidz-dj Discoshow
19.45 uur Muzikaal ontvangst wandelaars Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’
20.00 uur Opening door presentator Louis van Overdijk & prijsuitreiking van de winacties
20:15 uur Kidz-dj Discoshow, tussendoor huldiging wandelaars & prijsuitreiking van de winacties
21.45 uur Verzoekjes door VKJZ-DJ's Mollie & PauzeMuziekje
22.00 uur Einde FinishFeest

Let op: programma onder voorbehoud!

Avond4daagse Oirschot FinishFeest - vrijdag 7 juni 2019

Meer over de Avond4daagse in Oirschot weten?

Wil je meer weten over de Avond4daagse of wil je je inschrijven als wandelaar? Meer informatie daarover vind je hier »