Avond4daagse Oirschot FinishFeest
vrijdag 8 juni 2018

Minifestival ter afsluiting van de Avond4daagse

Avond4daagse Oirschot FinishFeest

De stichting VKJZ organiseert in samenwerking met 3VENTS op vrijdagavond 8 juni 2018 voor de tweede keer het FinishFeest: een super gezellig feest ter afsluiting van de Avond4daagse in Oirschot. Het FinishFeest vindt plaats op het schoolplein van Kindcentrum De Linde in Oirschot. Iedereen die meewandelt of de finishende wandelaars wil aanmoedigen en feliciteren is welkom. Het FinishFeest is gratis toegankelijk voor iedereen en duurt van 19:00u tot 22:00u.

FinishFeest 2018

Een supergezellig feest dat je niet mag en wilt missen!

Vorig jaar sloten we onze Avond4daagse voor het eerst af met een feestje. Wij vonden dat zo'n succes dat we ook dit jaar weer een heel gezellig FinishFeest organiseren! De heren van 3VENTS helpen ons daarbij.

Tijdens dit heuse minifestival geniet je op ons terras van een verfrissend en verdiend drankje (verzorgd door Café Buitenlust). En heb je honger gekregen van het wandelen of aanmoedigen? Dan ga je even naar de streetfood-kramen waar je lekker geniet van diverse gerechtjes (verzorgd door Bistro De Verwennerij en Sawady - Fresh Oriental Food).

Vanaf 16:30u staat trouwens de snoepkraam van Lekkersnoepie.nl op het schoolplein. Daar kun je volop lekkere dingen kopen voor de wandelaars. Maar je kunt er ook je eigen snoepzak vullen met onder andere een grote lollipop en daarmee het FinisFeest sponsoren! Dat is dubbel lekker!

Op ons festivalpodium komen leuke muzikale optredens voorbij. Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ brengt met hun blaaskracht en enthousiasme de sfeer er ongetwijfeld goed in. Je kunt ook genieten van de Kidz-dj Discoshow. Tussen de optredens door draaien onze VKJZ-DJ's Mollie & PauzeMuziekje de gezelligste plaatjes die jij aan kunt vragen.

Natuurlijk valt er ook wat te winnen! Als wandelaar doe je automatisch mee aan de loterij. Voor de winnaars hebben we leuke prijzen klaarliggen! En naast de loterij hebben we ook diverse winacties voor wandelaars en supporters. Doe mee en zorg dat je in de prijzen valt!

Kortom: het FinishFeest is een supergezellig feest speciaal voor wandelaars én voor iedereen die erbij wil zijn. En dat nog gratis ook. Dit mag je niet missen!

Programma FinishFeest 2018

Op de laatste avond (vrijdag) worden de wandelaars feestelijk onthaald door Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ op de hoek Gasthuisstraat/Lindelaan. Het laatste stukje van alle wandelroutes op de laatste avond is gelijk: Markt, Torenstraat, Kerkstraat, Noijenstraat, Gasthuisstraat, Lindelaan met als eindpunt Kindcentrum de Linde. Het is voor de wandelaars natuurlijk erg leuk als ze tijdens dat laatste stukje door publiek toegejuicht worden. Het is de bedoeling dat alle wandelaars tussen 19:00 en 20:00 uur op De Linde aankomen om op tijd te zijn voor het FinishFeest. Na aankomst op Kindcentrum de Linde leveren de wandelaars de startkaart van hun groep in. Dan krijgen ze van ons de medailles en kan het FinishFeest beginnen!

Het programma op het podium ziet er daarna als volgt uit:

19:00 uur Verzoekjes door VKJZ-DJ's Mollie & PauzeMuziekje
19:15 uur Kidz-dj Discoshow
19.45 uur Muzikaal ontvangst wandelaars Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’
20.00 uur Opening door presentator Robin van Overdijk & prijsuitreiking van de winacties
20:15 uur Kidz-dj Discoshow, tussendoor huldiging wandelaars & prijsuitreiking van de winacties
21.45 uur Verzoekjes door VKJZ-DJ's Mollie & PauzeMuziekje
22.00 uur Einde FinishFeest

Let op: programma onder voorbehoud!

Avond4daagse Oirschot FinishFeest - vrijdag 8 juni 2018

Meer over de Avond4daagse in Oirschot weten?

Wil je meer weten over de Avond4daagse of wil je je inschrijven als wandelaar? Meer informatie daarover vind je hier »