VKJZ (Vakantie JeugdZorg) Oirschot

De leukste stichting van Oirschot!

VKJZ Oirschot

Om al die fantastische zomeractiviteiten en de Avond4daagse in Oirschot ieder jaar te kunnen organiseren heeft de stichting VKJZ de leukste leiders en leidsters uit Oirschot en omstreken weten te bemachtigen. Deze vrijwilligers organiseren in hun vrije tijd graag iets voor de kinderen van Oirschot. Daarnaast werken er voor de VKJZ ook nog mensen die zich onder andere bezighouden met de financiƫn, organisatie en evaluatie van de activiteiten, maar die niet zonder al die andere vrijwilligers zouden kunnen!

Wie en wat is de VKJZ?

Wat betekent VKJZ?

VKJZ betekent Vakantie Jeugdzorg. De Vakantie Jeugdzorg is een stichting met jonge vrijwilligers die in de zomer allerlei leuke activiteiten organiseert. Ben je tussen de 5 en 15 jaar en vind je het leuk om met andere kids uit Oirschot op kamp te gaan of andere leuke, spannende of grappige dingen te beleven? VKJZ Oirschot zorgt daarvoor deze zomer!

Wie zijn de vrijwilligers van de VKJZ?

Bekijk hier wie er op dit moment allemaal leiding is bij de VKJZ:

Het huidige bestuur van de VKJZ


Wat organiseert de VKJZ?

Meer dan je denkt!

Op onze agenda staan een aantal leuke activiteiten die jaarlijks terugkeren. Daarnaast kun je ons soms ook vinden op evenementen in Oirschot, bijvoorbeeld Koningsdag of Zinderend Oirschot. Je komt ons vast ergens tegen!

Avond4daagse Oirschot VKJZ

Avond4daagse

Gezellig wandelen in Oirschot

In de eerste volle week van juni organiseren we in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland de Avond4daagse in Oirschot.


Zomeractiviteiten VKJZ

Zomeractiviteiten

Leuke activiteiten in de zomervakantie

In de zomervakantie organiseren we een serie leuke activiteiten voor kids van 5 t/m 15 jaar uit Oirschot en omstreken. Voor ieder wat wils!


Zomerkamp VKJZ

Zomerkamp

Twee leuke kampen voor kids uit Oirschot

Ieder jaar organiseren we twee zomerkampen: VKJZ Academy (voor kids van 11 t/m 15 jaar) en VKJZ Adventure (voor kinderen van 6 t/m 12 jaar).


Contact

Wil jij ook leider worden van de VKJZ, of heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op.