Leiders van VKJZ Oirschot

De leukste vrijwilligers van Oirschot en omstreken!

Anke

AnkeHallo allemaal. Ik ben Anke en ik ben 35 jaar. Ik ben al jaren Leiding bij Vakantie Jeugdzorg (ik ben de tel kwijt!!). Het VKJZ-seizoen is de leukste tijd van het jaar. Ik probeer dan ook altijd met zoveel mogelijk activiteiten mee te doen. En... geluksVOGEL als ik ben, zit ik ook in het bestuur van VKJZ! We zijn elkaar vast en zeker al een keer tegen gekomen bij één van de activiteiten van Vakantie Jeugdzorg. Ik hoop je dit jaar weer te zien bij de Avond4Daagse, één van de activiteiten of bij het kamp!


Bieke


Bodhie

BodhieHeehee, mijn naam is Bodhie Smetsers Na dat ik vele jaren als kind ben meegegaan met de leuke activiteiten en de leukste, maar ook niet te vergeten de gezelligste, kampen. Is het tijd om mee te gaan als leiding. Ik heb er super veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!


Britt

BrittHoi ik ben Britt van den Wittenboer! Ik ben 15 jaar oud en vind het heel leuk om mee te helpen bij VKJZ. ik ga met verschillende activiteiten mee en ook met het kamp!


Chiem


Daan

DaanHoi ik ben daan en ik ga voor het eerst mee op Kamp dit jaar en ik heb er super veel zin in


Dirk

DirkHallo allemaal! Ik ben Dirk van der Sanden, 23 jaar oud en woon in Oirschot. Ik zit ondertussen alweer 5 jaar bij VKJZ en doe het nog steeds met alle plezier!


Fay


Fem

FemHoi ik ben Fem Roosen en ben 14 jaar oud. In mijn vrije tijd doe ik het liefste voetballen. Als kind ging ik ook graag mee met de VKJZ activiteiten en het kamp. Dit jaar ga ik voor het eerste mee als begeleidster. Ik heb er heel veel zin in, tot snel!


Finn


Fleur

FleurHallo allemaal! Ik ben Fleur van de Sande, ik kom uit Oirschot en ben 24 jaar oud. In mijn vrije tijd hockey ik graag en ga ik iets met vriendinnetjes doen. Dit jaar wordt alweer mijn 9e jaar als leiding en zoals elk jaar heb ik er weer super veel zin in! Ik zie jullie graag deze zomer! Doeidoei!


Harrie

HarrieEej! Ik ben Harrie. Bij VKJZ zorg ik er samen met Silvie voor dat we ons geld goed besteden; aan gave activiteiten en de kampen. In mijn vrije tijd zit ik graag op mijn (wielren)fiets, speel ik tennis en hou ik van chillen en tuinieren. Zo af en toe ben ik ook aanwezig bij een activiteit. Tot dan, superdoei!


Janne

JanneHoi hoi! Ik ben Janne, ik ben 17 jaar en ik woon in Oirschot. Al een aantal jaar ben ik als kind meegeweest naar de super leuke activiteiten en kampen van vkjz, en nu ik wat ouder ben mag ik ook mee begeleiden, super leuk!


Janske


Joska

JoskaHoi ik ben joska van overdijk ik ben nu al een tijdje leiding bij vkjz .ik vind het erg leuk om ieder jaar weer met de kinderen allerlei activiteiten te doen .


Lars

LarsHallo allemaal! Ik ben Lars Hoppenbrouwers, 23 jaar en ga al een aantal jaar mee op kamp als leiding, omdat dit geweldig leuk is! Daarom zie ik jullie allemaal weer graag terug op kamp en bij super leuke activiteiten!!


Laura

LauraHallo allemaal, Ik ben Laura. Ik zit op hockey. Voordat ik leiding werd ging ik al een aantal jaar mee op kamp. Dit vond ik super gaaf! Ik heb dus ook super veel zin om allemaal leuke activiteiten met jullie te gaan doen. Hopelijk zie ik jullie dus allemaal bij de activiteiten van VKJZ!


Lennard

LennardIk ben Lennard van de Laar, de voorzitter van de VKJZ. Dat klinkt heel duur maar het houdt gewoon in dat ik zorg dat iedereen doet wat hij moet doen ;) Ik zit als vanaf mijn 15e bij de VKJZ. Mijn ouders hebben me aan, mijn toen nog lange haren, mee op kamp gesleept als leider, daar ben ik ze nu nog dankbaar voor! Het kamp is namelijk de leukste activiteit van de VKJZ, hoewel de andere activiteiten ook allemaal erg leuk zijn! In mijn vrije tijd werk ik als webdesigner (www.dualler.nl), ik maak dus websites, de website van de VKJZ heb ik ook gemaakt! Ik heb drie hele leuke dochters (Fenne, Ninte & Flore) en een lieve vrouw (Lieke). Je komt ons zeker tegen bij een activiteit of op kamp!


Lot

LotHoi! Ik ben Lot de Koning ik ben 15 jaar en ik woon in Oirschot, ik zit op het jrl in boxtel en in mijn vrije tijd voetbal ik en spreek ik graag af met mijn vriendinnen. Als kind ging ik zelf ook altijd mee met de verschillende activiteiten van VKJZ en ik heb super veel zin om de kinderen tijdens de spellen en activiteiten te begleiden! Tot snel!!


Lotte

LotteHey allemaal! Ik ben Lotte van Loon, 15 jaar, Ik vind het leuk om avonturen op te zoeken en doe al 11 jaar volleybal! Dit is mijn 1e jaar als leiding en ik vind het nu al super tof! Hopelijk zie ik jullie deze zomer bij een van de activiteiten of natuurlijk het mega gezellige kamp!! Tot snel!


Max

MaxHallo allemaal, Ik ben Max van Roy. Ook dit jaar gaan we weer top activiteiten organiseren met alle top vrijwilligers van VKJZ! Met als hoogtepunt het super gave kamp. Hopelijk kom ik jullie tegen bij een van deze activiteiten. Tot snel  


Mirthe

MirtheHoi ik ben Mirthe. Ik ben 18 jaar en kom uit Oirschot. Mijn hobbies zijn volleybal en lezen. Ik heb heel veel zin in mijn eerste jaar bij vkjz.


Naomi

NaomiHallo allemaal! Mijn naam is Naomi van Grinsven, ben 25 jaar oud en woon in Oirschot. Ik zit op volleybal en doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Vroeger heb ik zelf deelgenomen aan de activiteiten van VKJZ, hier heb ik een leuke tijd gehad en wil jullie deze ook graag geven!


Noor

NoorHee hee allemaal! Ik ben Noor van Assouw en ik zit op het kempenhorst college. Ik ga in me vrije tijd graag sporten of afspreken met vriendinnen! ik ben vroeger als kind vaak met activiteiten mee gegaan en nu mag ik mee als leiding! ik ga dit jaar weer mee activiteiten begeleiden en ik ga mee op kamp! ik heb er zin in. jullie ook? hoppelijk tot snel


Roel

RoelMijn naam is Roel van de Ven, ben 24 jaar jong. Ik heb mijn niveau 4 diploma sport en doe nu maatschappelijke zorg opleiding. Ik ben 1 jaar vrijwilliger en kamp 2019 was SUPER leuk. Daarom ga ik dit jaar weer meehelpen en organiseren van activiteiten. Hopelijk zie ik jullie snel bij de activiteiten om veel plezier te maken! Tot snel.


Rudi

RudiHoi allemaal! Ja hoor, daar gaan we weer: zomer en dus tijd voor VeeKaaJeeZet! En ooooh man, wat hebben we er weer zin in. Jullie komen toch ook allemaal meedoen met onze gave activiteiten en natuurlijk het kamp? Tot dan!


Silvie

SilvieHoi! Ik ben Silvie en ben rond 1997 lid geworden van de VKJZ, wat ik nog steeds erg leuk vind. Leuke dingen doen in de zomer met julie en een gezellige groep begeleiders met altijd veel lol.  Sinds een paar jaar zit ik ook in het bestuur als penningmeester. Buiten de VKJZ heb ik 19 jaar als Rontgenlaborant gewerkt in het Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Sinds 1 juni 2019 werk ik als gastvrouw in een Theetuin binnen een GGZ zorginstelling voor jeugd in Rosmalen. Ik hoop jullie snel een keer te ontmoeten bij de VKJZ! Heel veel groetjes Silvie


Sofie

SofieHoi hoi! Ik ben Sofie van Beers en inmiddels alweer enkele jaren een van de leiders van VKJZ. Ik vind het altijd gezellig om in de zomer leuke activiteiten te doen en natuurlijk op kamp te gaan met jullie. Je creatieve kant laten zien tijdens grote knutsel projecten, het hollen in de bossen tijdens te gekke bosspellen of in het donker over straat en door de bossen sluipen tijdens de dropping, wie wil dat nou niet! Zie ik jou deze zomer ook weer?


Sophie

SophieHoi, ik ben Sophie Capel, 13 jaar. Dit is mijn eerste jaar bij de VKJZ. In mijn vrije tijd doe ik veel voetballen, dansen en met vriendinnen afspreken. Ik heb super veel zin in alle leuke activiteiten.  Tot snel!


Suus

SuusHoi! Ik ben Suus, ik ben 13 jaar oud en woon in Oirschot. Ik vond het altijd al leuk om mee te doen aan de activiteiten van VKJZ en nu mag ik mee as leiding, hoe leuk is dat! Hopelijk tot een van de leuke, maar vooral ook gezellige activiteiten van VKJZ!


Teun

TeunHoi ik ben Teun, de knapste van alle leiders, kijk maar naar mijn prachtig mooie portret hier langs. Voor mijn beroep geef en ontwikkel ik trainingen en coachingsprogramma’s voor mensen in het onderwijs en de kinderopvang. Bij de VKJZ zit ik in bestuur en ga ik ook als leider met het kamp en de activiteiten mee! Dat doe ik natuurlijk niet alleen, kijk maar eens goed op de site wie er allemaal nog meer leider is! Alvast een super fijne zomer gewenst!!!


Ties

Hey, Ik ben Ties, 21 jaar oud en ik kom uit Rosmalen. Ik ga dit jaar voor het eerst mee met VKJZ. Ik ben benieuwd wat voor avonturen we gaan beleven en heb er vooral heel veel zin in!


Tim

TimHoi, ik ben Tim Spanjers en ik ben 16 jaar oud, Ik ging vroeger mee met VKJZ kamp, en nu ga ik mee als begeleider. Hopelijk zie ik jullie daar!


Yara

YaraHallo allemaal, mijn naam is Yara Vogels en ik ben 20 jaar oud. Ik heb al wat vkjz ervaring want ik ben vroeger veel als kind mee geweest naar activiteiten en natuurlijk op kamp! Dit jaar ben ik er weer als leiding, ik heb er zin in!