Leiders van VKJZ Oirschot

De leukste vrijwilligers van Oirschot en omstreken!

Anke

AnkeHallo allemaal. Ik ben Anke en ik ben 34 jaar. Ik ben al jaren Leiding bij Vakantie Jeugdzorg (ik ben de tel kwijt!!). Het VKJZ-seizoen is de leukste tijd van het jaar. Ik probeer dan ook altijd met zoveel mogelijk activiteiten mee te doen. En... geluksVOGEL als ik ben, zit ik ook in het bestuur van VKJZ! We zijn elkaar vast en zeker al een keer tegen gekomen bij één van de activiteiten van Vakantie Jeugdzorg. Ik hoop je dit jaar weer te zien bij de Avond4Daagse, één van de activiteiten of bij het kamp!


Bieke


Bodhie

BodhieHeehee, mijn naam is Bodhie Smetsers en ben 19 jaar oud. Na dat ik vele jaren als kindje ben meegegaan met de leuke activiteiten en de leukste, maar ook niet te vergeten de gezelligste, kampen. Is het tijd om mee te gaan als leiding.. Ik heb er super veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!


Britt


Dirk

DirkHallo allemaal! Ik ben Dirk van der Sanden, 23 jaar oud en woon in Oirschot. Ik zit ondertussen alweer 5 jaar bij VKJZ en doe het nog steeds met alle plezier!


Emily


Fleur

FleurHallo allemaal! Ik ben Fleur van de Sande, ik kom uit Oirschot en ben 24 jaar oud. In mijn vrije tijd hockey ik graag en ga ik iets met vriendinnetjes doen. Dit jaar wordt alweer mijn 9e jaar als leiding en zoals elk jaar heb ik er weer super veel zin in! Ik zie jullie graag deze zomer! Doeidoei!


Janne

JanneHoi hoi! Ik ben Janne, ik ben 16 jaar en ik woon in Oirschot. Al een aantal jaar ben ik als kind meegeweest naar de super leuke activiteiten en kampen van vkjz, en nu ik wat ouder ben mag ik ook mee begeleiden, super leuk!


Joska

JoskaHoi ik ben joska van overdijk ik ben nu al een tijdje leiding bij vkjz .ik vind het erg leuk om ieder jaar weer met de kinderen allerlei activiteiten te doen .


Lars

LarsHallo allemaal! Ik ben Lars Hoppenbrouwers, 23 jaar en ga al een aantal jaar mee op kamp als leiding, omdat dit geweldig leuk is! Daarom zie ik jullie allemaal weer graag terug op kamp en bij super leuke activiteiten!!


Laura

LauraHallo allemaal, Ik ben Laura. Ik zit op hockey. Voordat ik leiding werd ging ik al een aantal jaar mee op kamp. Dit vond ik super gaaf! Ik heb dus ook super veel zin om allemaal leuke activiteiten met jullie te gaan doen. Hopelijk zie ik jullie dus allemaal bij de activiteiten van VKJZ!


Lennard

LennardIk ben Lennard van de Laar, de voorzitter van de VKJZ. Dat klinkt heel duur maar het houdt gewoon in dat ik zorg dat iedereen doet wat hij moet doen ;) Ik zit als vanaf mijn 15e bij de VKJZ. Mijn ouders hebben me aan, mijn toen nog lange haren, mee op kamp gesleept als leider, daar ben ik ze nu nog dankbaar voor! Het kamp is namelijk de leukste activiteit van de VKJZ, hoewel de andere activiteiten ook allemaal erg leuk zijn! In mijn vrije tijd werk ik als webdesigner (www.dualler.nl), ik maak dus websites, de website van de VKJZ heb ik ook gemaakt! Ik heb drie hele leuke dochters (Fenne, Ninte & Flore) en een lieve vrouw (Lieke). Je komt ons zeker tegen bij een activiteit of op kamp!


Lot

LotHoi! Ik ben Lot de Koning ik ben 14 jaar en ik woon in Oirschot, ik zit op het jrl in boxtel en in mijn vrije tijd voetbal ik en spreek ik graag af met mijn vriendinnen. Ik heb super veel zin om de kinderen tijdens de spellen te helpen en begleiden want ik vond het zelf vroeger ook altijd heel leuk om mee te doen aan de activiteiten. Ik heb er zin in ik hoop jullie ook. Tot gauw!


Lotte


Max

MaxHallo allemaal, Ik ben Max van Roy. Ook dit jaar gaan we weer top activiteiten organiseren met alle top vrijwilligers van VKJZ! Met als hoogtepunt het super gave kamp. Hopelijk kom ik jullie tegen bij een van deze activiteiten. Tot snel  


Naomi

NaomiHallo allemaal! Mijn naam is Naomi van Grinsven, ben 25 jaar oud en woon in Oirschot. Ik zit op volleybal en doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Vroeger heb ik zelf deelgenomen aan de activiteiten van VKJZ, hier heb ik een leuke tijd gehad en wil jullie deze ook graag geven!


Noor

Hee hee allemaal! Ik ben noor van assouw en ik zit op het kempenhorst college. Dit jaar mag ik weer mee als leiding. ik heb super veel zin om de leuke activiteiten te begeleiden


Roel

RoelMijn naam is Roel van de Ven, ben 24 jaar jong. Ik heb mijn niveau 4 diploma sport en doe nu maatschappelijke zorg opleiding. Ik ben 1 jaar vrijwilliger en kamp 2019 was SUPER leuk. Daarom ga ik dit jaar weer meehelpen en organiseren van activiteiten. Hopelijk zie ik jullie snel bij de activiteiten om veel plezier te maken! Tot snel.


Rudi

RudiHoi allemaal! Ja hoor, daar gaan we weer: zomer en dus tijd voor VeeKaaJeeZet! En ooooh man, wat hebben we er weer zin in. Jullie komen toch ook allemaal meedoen met onze gave activiteiten en natuurlijk het kamp? Tot dan!


Silvie

SilvieHoi! Ik ben Silvie en ben rond 1997 lid geworden van de VKJZ, wat ik nog steeds erg leuk vind. Leuke dingen doen in de zomer met julie en een gezellige groep begeleiders met altijd veel lol.  Sinds een paar jaar zit ik ook in het bestuur als penningmeester. Buiten de VKJZ heb ik 19 jaar als Rontgenlaborant gewerkt in het Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. Sinds 1 juni 2019 werk ik als gastvrouw in een Theetuin binnen een GGZ zorginstelling voor jeugd in Rosmalen. Ik hoop jullie snel een keer te ontmoeten bij de VKJZ! Heel veel groetjes Silvie


Sofie

SofieHoi hoi! Ik ben Sofie van Beers en inmiddels alweer enkele jaren een van de leiders van VKJZ. Ik vind het altijd gezellig om in de zomer leuke activiteiten te doen en natuurlijk op kamp te gaan met jullie. Je creatieve kant laten zien tijdens grote knutsel projecten, het hollen in de bossen tijdens te gekke bosspellen of in het donker over straat en door de bossen sluipen tijdens de dropping, wie wil dat nou niet! Zie ik jou deze zomer ook weer?


Suus

SuusHoi! Ik ben Suus, ik ben 13 jaar oud en woon in Oirschot. Ik vond het altijd al leuk om mee te doen aan de activiteiten van VKJZ en nu mag ik mee as leiding, hoe leuk is dat! Hopelijk tot een van de leuke, maar vooral ook gezellige activiteiten van VKJZ!


Teun

TeunHoi ik ben Teun, de knapste van alle leiders, kijk maar naar mijn prachtig mooie portret hier langs. Naast mijn werk als groepsbegeleider/opvoeder van kids met gedragsproblemen en trainer in weerbaarheid en preventief veilig werken, ben ik bestuurslid en leider bij de VKJZ. Ik zorg er samen met Hanneke voor dat jullie ieder jaar weer op kamp kunnen. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, kijk maar eens goed op de site wie er allemaal nog meer leider is! Alvast een super fijne zomer gewenst!!!


Yara

YaraHallo allemaal, mijn naam is Yara Vogels en ik ben 20 jaar oud. Ik heb al wat vkjz ervaring want ik ben vroeger veel als kind mee geweest naar activiteiten en natuurlijk op kamp! Dit jaar ben ik er weer als leiding, ik heb er zin in!