Leiders van VKJZ Oirschot

De leukste vrijwilligers van Oirschot en omstreken!

Anke

AnkeHallo allemaal. Ik ben Anke en ik ben 32 jaar. Ik ben al jaren Leiding bij Vakantie Jeugdzorg (ik ben de tel kwijt!!). Het VKJZ-seizoen is de leukste tijd van het jaar. Ik probeer dan ook altijd met zoveel mogelijk activiteiten mee te doen. En... geluksVOGEL als ik ben, zit ik ook in het bestuur van VKJZ! We zijn elkaar vast en zeker al een keer tegen gekomen bij één van de activiteiten van Vakantie Jeugdzorg. Ik hoop je dit jaar weer te zien bij de Avond4Daagse, één van de activiteiten of bij het kamp!


Bart

BartHallo! Ik ben Bart Sillekens en dit is mijn tweede jaar als leiding van de VKJZ. Ik vond het vorige jaar super tof en kijk uit naar de activiteiten en het kamp van dit jaar! Tot ziens!!!


Bodhie

BodhieHeehee, mijn naam is Bodhie Smetsers en ben 15 jaar oud. Na dat ik vele jaren als kindje ben meegegaan met de leuke activiteiten en de leukste, maar ook niet te vergeten de gezelligste, kampen. Is het nu tijd om als leider mee te gaan bij VKJZ. Ik heb er super veel zin in en ik hoop jullie ook! Tot snel!


Britt

BrittHallo lieve kinders & ouders! Ik ben Britt van Kroonenburg, 23 jaar en woon in Oirschot. In het dagelijks leven ben ik juf op Dalton Kindcentrum AvontuurRijk. Dat vind ik super leuk! Daarnaast houd ik van volleyballen, heeel veel shoppen, leuke dingen doen met vriendinnen en natuurlijk op kamp gaan met VKJZ! Ik hoop dat het weer een leuke, actieve, zonnige zomer wordt met jullie allemaal! . Dus, allemaal even aanmelden en dan maken we er weer een feestje van!


Dirk

DirkHallo allemaal! Ik ben Dirk van der Sanden, 20 jaar oud en woon in Oirschot. Dit wordt alweer mijn 3e jaar bij vkjz en heb er natuurlijk weer veel zin in! Ik hoop jullie ook allemaal weer te zien op kamp of bij een van de activiteiten!


Fleur

FleurHallo allemaal! Ik ben Fleur van de Sande, ik kom uit Oirschot en ben 21 jaar oud. In mijn vrije tijd hockey ik graag en ga ik iets met vriendinnetjes doen. Dit jaar wordt alweer mijn 6e jaar als leiding en zoals elk jaar heb ik er weer super veel zin in! Ik zie jullie graag bij de activiteiten en natuurlijk het te gekke kamp! Doeidoei 


Joop

JoopGoedendag ik ben Joop Verhouden, ik ga wel eens mee met de kei leuke activiteiten en het grote VKJZ KAMP natuurlijk. Mijn specialiteit is koken met sterren. Vooral de Belgische Tomaten Soep doet het erg goed. Ook volg ik een cursus voetbal voor beginners dus dat wordt wat.


Joska

JoskaHoi ik ben joska van overdijk ik ben nu al een tijdje leiding bij vkjz .ik vind het erg leuk om ieder jaar weer met de kinderen allerlei activiteiten te doen .


Koen


Lars

LarsHallo allemaal! Ik ben Lars Hoppenbrouwers, 19 jaar en ga dit jaar voor de derde keer mee op kamp als leiding, omdat dit geweldig leuk is! Daarom zie ik jullie allemaal weer graag terug op kamp en bij super leuke activiteiten!!


Laura

LauraHallo allemaal, Ik ben Laura Stockman. Ik zit op hockey en doe nu de opleiding verpleegkunde. Voordat ik leiding werd ging ik al een aantal jaar mee op kamp. Dit vond ik super gaaf! Ik heb dus ook super veel zin om allemaal leuke activiteiten met jullie te gaan doen. Hopelijk zie ik jullie dus allemaal bij de activiteiten van VKJZ!


Lennard

LennardIk ben Lennard van de Laar, de voorzitter van de VKJZ. Dat klinkt heel duur maar het houdt gewoon in dat ik zorg dat iedereen doet wat hij moet doen ;) Ik zit als vanaf mijn 15e bij de VKJZ. Mijn ouders hebben me aan, mijn toen nog lange haren, mee op kamp gesleept als leider, daar ben ik ze nu nog dankbaar voor! Het kamp is namelijk de leukste activiteit van de VKJZ, hoewel de andere activiteiten ook allemaal erg leuk zijn! In mijn vrije tijd werk ik als webdesigner (www.dualler.nl), ik maak dus websites, de website van de VKJZ heb ik ook gemaakt! Ik heb drie hele leuke dochters (Fenne, Ninte & Flore) en een lieve vrouw (Lieke). Je komt ons zeker tegen bij een activiteit of op kamp!


Mara

MaraHoi! Ik ben Mara en ben 28 jaar. In het dagelijkse leven begeleid ik verschillende gezinnen thuis als ambulant begeleidster. En dat in onze hoofdstad, waar ik alweer een tijd woon. Omdat ik werken met kinderen zo leuk vind, zoek ik in de zomervakantie de Oirschotse kinderen van VKJZ maar op! Dit doe ik al 11 jaar tijdens verschillende leuke activiteiten, de avondvierdaagse...... ennnn natuurlijk ons geweldige kamp niet te vergeten! Ik hoop jullie dit jaar dus weer allemaal te zien, zodat het weer een te gekke zomer wordt!!


Max

MaxHallo allemaal, Ik ben Max van Roy. Ook dit jaar gaan we weer top activiteiten organiseren met alle top vrijwilligers van VKJZ! Met als hoogtepunt het super gave kamp. Hopelijk kom ik jullie tegen bij een van deze activiteiten. Tot snel  


Naomi

NaomiHallo allemaal! Mijn naam is Naomi van Grinsven, ben 22 jaar oud en woon in Oirschot. Ik zit op volleybal en doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen. Vroeger ben ik zelf een keer mee gegaan met het VKJZ-kamp en had de tijd van mijn leven. Nu roep ik al een aantal jaren dat ik graag als leiding mee op kamp wil en dit jaar gaat het dan echt gebeuren, ik ga voor het eerst mee op kamp! Hopelijk zie ik jullie bij het kamp & alle andere leuke activiteiten van VKJZ, zodat ik jullie de tijd van je leven kan geven!


Remon

RemonHallo, Mijn naam is Remon en ik ben ook een van de vrijwilligers van de vereniging.  Ik ben sinds 1996 lid en lange tijd Vice-Voorzitter van de VKJZ Oirschot Geweest. Er bestaat niets leuker dan meegaan met een van de activiteiten die de VKJZ organiseert. De kinderen die zich opgeven voor een activiteit zijn allemaal leeftijdsgenootjes en hebben altijd goede zin. Ze kiezen namelijk zelf de aciviteit uit waar ze aan deel willen nemen. Dit geld ook een beetje voor alle begeleiders van de VKJZ. Het zijn allemaal vrijwilligers en dit maakt ons een erg enthousiaste club mensen bij elkaar. Vandaar dat ik al zo lang lid ben en ik het nog steeds erg leuk vind om elk jaar weer mee te gaan. Heel veel groeten en ik zie je bij de VKJZ, Remon


Roel

RoelMijn naam is Roel van de Ven, ben 23 jaar en ik ga dit jaar voor het eerst mee! Vroeger heb ik zelf een aantal jaren meegegaan met VKJZ en was het altijd super leuk!! Nu ik klaar ben met mijn sport opleiding vind ik het super leuk om te helpen en iets leuks neer te gaan zetten.


Roos

Hoi allemaal! Ik ben Roos van Roy en bijna 20 jaar. Vorig jaar ben ik overgehaald (door mijn broer, neef en nichten) om mee op kamp te gaan en ohhh wat was het LEUK!! Dit jaar ben ik dus voor het tweede jaar leiding bij VKJZ. Je zal mij zien bij verschillende activiteiten en natuurlijk bij het super gave kamp! Ik hoop jullie snel weer allemaal te zien. Ik heb er zin innn!!!


Rudi

Rudi


Sanne

SanneHallo Allemaal!  Ik ben Sanne woon in Oirschot en werk op een advocatenkantoor in Tilburg.  Inmiddels alweer een aantal jaartjes geleden heb ik samen met Bo "de pollepel"overgenomen van Suuz en Sil als de kookstaf van het VKJZ Kamp. Elk jaar doen we weer erg ons best om voor iedereen iets lekkers op tafel te zetten!    Hopelijk zijn jullie er ook dit jaar weel allemaal bij tijdens de vele leuke activeiten en/of tijdens het kamp! Ik heb er in ieder geval weer erg veel zin in!!    Heel veel groetjes, San!! 


Silvie

SilvieHoi! Ik ben Silvie en ben rond 1997 lid geworden van de VKJZ, wat ik nog steeds erg leuk vind. Leuke dingen doen in de zomer met julie en een gezellige groep begeleiders met altijd veel lol.  Sinds een paar jaar zit ik ook in het bestuur als penningmeester. Buiten de VKJZ werk ik in het ziekenhuis in Tilburg als, let goed op: radiodiagnostisch laborante.  ik hoop jullie snel een keer te ontmoeten bij de VKJZ! Heel veel groetjes Silvie


Sofie

SofieHoi hoi! Ik ben Sofie van Beers en sinds een paar jaar ben ik ook één van de leiders van VKJZ. Tijdens één van trainingen benaderde Hanneke het gehele hockeyteam met de vraag om leider te worden, ik was toen als enigste zo slim om mezelf op te geven als nieuwe leiding!! Hier heb ik nooit spijt van gehad en kijk elk jaar weer uit om deel te nemen aan de verschillende activiteiten. En natuurlijk ook naar het altijd geweldige en gezellige kamp. Dit moet je zeker een keer meemaken! Dus ik zal zeggen meld je aan. Tot snel… Groetjes!


Stef

StefHee kids en ouders, mijn naam is Stef Bressers. Ik ben 20 jaar oud en zit sinds 2017 bij de gezellige VKJZ groep. Ik ben een sportieve jongen die het leuk vind mensen aan het lachen te maken. Ik ging vroeger zelf mee op de kampen en genoot hier altijd ontzettend van! Ik ken nog veel leiders van de tijd dat ik mee ging op kamp als kind en ze zijn allemaal even gezellig! Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en hopelijk tot snel!


Suzanne

SuzanneHallo allemaal! Ik ben Suzanne maar meestal noemen ze me Suuz. Ik ben al een hele tijd lid van de VKJZ (sinds 1996) en de laatste jaren zit ik ook in het bestuur als secretaris. tegenwoordig ben ik vooral achter de schermen actief en verleen ik daar waar nodig hand en span diensten in de keuken van het kamp.


Teun

TeunHoi ik ben Teun, de knapste van alle leiders, kijk maar naar mijn prachtig mooie portret hier langs. Naast mijn werk als groepsbegeleider/opvoeder van kids met gedragsproblemen en trainer in weerbaarheid en preventief veilig werken, ben ik bestuurslid en leider bij de VKJZ. Ik zorg er samen met Hanneke voor dat jullie ieder jaar weer op kamp kunnen. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, kijk maar eens goed op de site wie er allemaal nog meer leider is! Alvast een super fijne zomer gewenst!!!


Thijs

ThijsHallo leuke menskinderen, Wanneer de zon begint te schijnen en je schooljaar er op zit weet iedereen hoelaat het is.... klokslag kwart voor VKJZ natuurlijk. Er gaat geen zomervakantie voorbij zonder dat je bij het VKJZ kampvuur hebt gezeten met een warme chocomel na een superspannende dropping in de bossen. Ik kijk er weer erg naar uit om heeuul veeul te gaan lachen deze zomer!! Zorg dat jij daarbij bent!   Groetjes Thijs


Yara

YaraHallo allemaal, mijn naam is Yara Vogels. Ik ben 16 jaar oud en ga voor het eerst als leiding mee aankomend jaar! Ik heb al wel veel vkjz ervaring want ik ben al veel mee geweest naar de activiteiten en natuurlijk op kamp! Dat was super leuk en daarom ga ik nu mee als leiding. Ik heb er super veel zin in, tot daar!