Zomeractiviteiten 2019

Een overzicht van onze activiteiten voor deze zomer!

Als een activiteit vol is kun je jezelf op de reservelijst laten plaatsen.

Cupcakes versieren 13.00-14.30

Cupcakes versieren 13.00-14.30Hou jij ook zo van cupcakes?! En vind je het ook zo leuk om ze, als een echte banketbakker, mooi te versieren met verschillende zoete versieringen? Na het versieren kan je ze proeven of natuurlijk bewaren om thuis te showen!


Cupcakes versieren 15.00-16.30

Cupcakes versieren 15.00-16.30 Hou jij ook zo van cupcakes?! En vind je het ook zo leuk om ze, als een echte banketbakker, mooi te versieren met verschillende zoete versieringen? Na het versieren kan je ze proeven of natuurlijk bewaren om thuis te showen!


VKJZ Nerf-toernooi

 VKJZ Nerf-toernooiYes!! Een echt Nerf toernooi in Oirschot. We hebben twee gave gravelbanen beschikbaar waar volop begroeiing is. We maken ook nog wat schuilplekken! We spelen korte potjes, vlagverovertje! Het team wat de meeste potjes wint, wint het toernooi en een prijs! Schrijf je snel in!! Wat neem je mee: - je eigen nerfguns met standaard pijltjes. - kleren die vies mogen worden.  (voor wie geen eigen gun heeft, we hebben er wat te leen) 


VKJZ Academy Kamp - Nistelrode 2019 - 4 t/m 7 augustus

VKJZ Academy Kamp - Nistelrode 2019 - 4 t/m 7 augustusJe kunt met dit kamp mee als je 11 t/m 15 jaar bent! Als je mee gaat beslis je zelf wat je op het kamp gaat doen. Je verzint met een clubje zelf bosspellen, veldspelen en een avondprogramma, of sta je liever met de kookstaf in de keuken? VET! Ga gezellig met je vrienden en vriendinnen mee en wij beloven je een chill kamp! Tijdens de ouderinformatieavond worden de kampboekjes uitgedeeld aan de deelnemers. Hierin vind je alle informatie over het kamp.


(VOL) VKJZ Adventure Kamp - Nistelrode 2019 - 7 t/m 10 augustus

(VOL) VKJZ Adventure Kamp - Nistelrode 2019 - 7 t/m 10 augustusHELAAS MOETEN WE MELDEN DAT HET ADVENTURE KAMP VOL IS, ER KAN NIET MEER INGESCHREVEN WORDEN

Op het VKJZ Adventure kamp beleef je het VKJZ avontuur van dichtbij. Je maakt het allemaal mee: leuke en spannende spellen in het bos, met een kabelbaan door het bos zoeven of lekker voetballen met je vrienden en vriendinnen op het veld bij de kampeerboerderij! Lijkt het je leuk om mee te gaan en het avontuur van je leven te beleven, schrijf je dan in! Tijdens de ouderinformatieavond worden de kampboekjes uitgedeeld aan de deelnemers. Hierin vind je alle informatie over het kamp. NB. Kinderen die in de maanden juli, augustus of september 6 jaar worden, kunnen in overleg met de kampstaf mee. We maken een wel overwogen beslissing in overleg met ouders. Denk aan de lange dagen, veel lopen, rennen en spelen, korte nachten en grote groep kinderen, wat het voor sommige jonge kinderen vaak moeilijk maakt.


VKJZ Pubquiz - eindactiviteit

VKJZ Pubquiz - eindactiviteitWe sluiten dit jaar het VKJZ-seizoen af met een echte pubquiz! Wat weet jij van de Leiding van VKJZ? Heb je goed opgelet tijdens het kamp of de activiteiten? Herken jij verschillende soorten muziek, kan je goed puzzelen of heb je een hele goede speurneus? Geef je dan samen met je vrienden of vriendinnen op voor de enige echte VKJZ pubquiz!!