Zomeractiviteiten 2021

Een overzicht van onze activiteiten voor deze zomer!

Als een activiteit vol is kun je jezelf op de reservelijst laten plaatsen.

Macrameeën

Macrameeën Heb jij zin in een gezellige knutsel- en freubelmiddag? Wij gaan je een speciale knooptechniek leren, die noem je macramee. Doe jij gezellig met ons mee?


Apenkooi XTREME - 5 t/m 9 jaar

Apenkooi XTREME - 5 t/m 9 jaarOok dit jaar organiseren wij weer een nieuwe apenkooi voor jong en oud. Kom jij ons tikken in een zaal vol met hindernissen en obstakels? Maar daar blijf het dit jaar niet bij. Ook hebben we naast apenkooi nog verschillende uitdagende spellen. Durf jij het aan?


Apenkooi XTREME - 9 t/m 12 jaar

Apenkooi XTREME - 9 t/m 12 jaarOok dit jaar organiseren wij weer een nieuwe apenkooi voor jong en oud. Kom jij ons tikken in een zaal vol met hindernissen en obstakels? Maar daar blijf het dit jaar niet bij. Ook hebben we naast apenkooi nog verschillende uitdagende spellen. Durf jij het aan?


Vossenjacht

Vossenjacht Er is toch iets geks gebeurd in het dorp van Oirschot.... op de Markt, in de friettent en in de winkels komen verschillende personen tevoorschijn die niet thuis horen in ons mooie dorp! Heb jij misschien al iemand gespot?! De burgemeester heeft de kinderen van Oirschot gevraagd om deze figuren op te sporen en ze te verjagen. Wie durft zich hier aan te wagen?!


Ontvolken

OntvolkenDit jaar hopelijk voor het laatste jaar geen kamp, maar niet getreurd! Het allervetste kampspel kan gewoon doorgaan: we gaan ONTVOLKEN in de bossen in Oirschot!  Kids die mee zijn geweest op kamp, weten hoe gaaf dit spel is. Je gaat samen met je vrienden een spannende tocht lopen, met allerlei opdrachten, door het bos. Is een spannende avondtocht met reflectoren, lasers, een lang wit lint en een spannende ontknoping jou op het lijf geschreven? Meld je dan nu aan!!


Met VKJZ naar Speeltuin de Splinter!

Met VKJZ naar Speeltuin de Splinter! Ga je met ons mee spelen bij Speelpark de Splinter? Het is namelijk een van de gaafste openlucht speelparken hier in de omgeving. Het is wel meer dan zeven voetbalvelden groot en je kunt er klimmen, klauteren op speeltoestellen, naar de bouwhoek of een kinderboerderij & zelfs op een pirateneiland en een fort. Neem je vrienden en vriendinnetjes mee!


Campingbioscoop - 6 t/m 12 jaar

Campingbioscoop - 6 t/m 12 jaarKom jij gezellig met jouw campingstoel naar onze campingbioscoop!? Op groot scherm kijken we een film in de buitenlucht. Er is een film van 6 t/m 12 jaar, en een film van 12 t/m 15 jaar. Wij zorgen voor de film en het lekkers, jij neemt iets mee om op te chillen! 


Campingbioscoop - 12 t/m 15 jaar

Campingbioscoop - 12 t/m 15 jaarKom jij gezellig met jouw campingstoel naar onze campingbioscoop!? Op groot scherm kijken we een film in de buitenlucht. Er is een film van 6 t/m 12 jaar, en een film van 12 t/m 15 jaar. Wij zorgen voor de film en het lekkers, jij neemt iets mee om op te chillen!


Met VKJZ naar de Reuselhoeve

Met VKJZ naar de ReuselhoeveWie gaat er met ons mee op avontuur?! We gaan de gaafste dingen doen, zoals kanovaren en klimmen, hoog in de bomen. Durf jij dat aan? Ga dan met ons mee!