Zomeractiviteiten 2024

Een overzicht van onze activiteiten voor deze zomer!

Als een activiteit vol is kun je jezelf op de reservelijst laten plaatsen.

Kaarsen pimpen

Kaarsen pimpen Ook dit jaar hebben we weer een creatieve VKJZ-activiteit. Ben jij een crea-bea die het leuk vindt om kaarsen te pimpen? Schrijf je dan snel in!


Apenkooi XTREME - 5 t/m 9 jaar

Apenkooi XTREME - 5 t/m 9 jaarAl jaren favoriet bij de kids & leiding van Vakantie Jeugdzorg: Apenkooien in Sporthal de Kemmer! We bouwen de sporthal om tot een heus klim- en klauterparcours. Ben jij de Leiding van Vakantie Jeugdzorg te snel af? Of wil jij eens proberen om als tikker de meeste 'aapjes' af te tikken? Meld je dan snel aan!  Let op: dit is de variant voor 5 t/m 9 jaar. 


Apenkooi XTREME - 9 t/m 12 jaar

Apenkooi XTREME - 9 t/m 12 jaarAl jaren favoriet bij de kids & leiding van Vakantie Jeugdzorg: Apenkooien in Sporthal de Kemmer! We bouwen de sporthal om tot een heus klim- en klauterparcours. Ben jij de Leiding van Vakantie Jeugdzorg te snel af? Of wil jij eens proberen om als tikker de meeste 'aapjes' af te tikken? Meld je dan snel aan! Let op: dit is de variant voor 9 t/m 12 jaar.


Spelen bij de Klimbim

Spelen bij de Klimbim We gaan dit jaar weer naar een speeltuin, en dit jaar naar de Klimbim in Waalre. Een heerlijke plek waar we kunnen schommelen, ravotten, klimmen, glijden en nog heel veel meer! Schrijf je snel in & ga mee! 


VKJZ Vossenjachtseizoen

VKJZ VossenjachtseizoenVrijdag 26 juli gaan we op Vossenjacht in het dorp!  Ergens in ons mooie dorp zitten een aantal vreemde snuiters verstopt, en wij gaan ze zoeken! Deze verstopte 'vossen', geven ons regelmatig aanwijzingen, zoals een foto, filmpje of geluidsfragment. Wie kan het beste speuren en spoorzoeken en heeft de vossen het snelst gevonden?


VKJZ Academy Kamp - Mierlo 2024 - zondag 4 t/m woensdag 7 augustus

VKJZ Academy Kamp - Mierlo 2024 - zondag 4 t/m woensdag 7 augustusYES!!! We kunnen weer! Man wat hebben de leiders er al zin in, HET ACADEMY KAMP!!!!! Vanaf 11 jaar kun jij mee op dit unieke kamp, WANT JIJ BEPAALD MET JE VRIENDEN EN VRIENDINNEN ZELF HET PROGRAMMA. Verzin zelf kampspellen, help mee met de kookstaf of zet voor de hele groep een vette tocht uit! De avond spellen die organiseert de kampstaf, de rest dus samen met jou!  Oja, en die afspraken rondom telefoons en smartwatches die staan natuurlijk in het kampboekje wat je krijgt na inschrijving!  Lijkt het je leuk om een paar dagen naar Mierlo te gaan met de VKJZ, en de fijne kneepjes van het kamp te leren en te beleven, schrijf je dan nu in! -Info voor ouders- Na de inschrijvingen ontvangt u een kampboekje en een kampformulier, met daarin alle info voor het academy kamp. We raden u aan de kampafspraken samen met de tieners door te nemen.


VKJZ Adventure Kamp - Mierlo 2024 - woensdag 7 t/m zaterdag 10 augustus

VKJZ Adventure Kamp - Mierlo 2024 - woensdag 7 t/m zaterdag 10 augustusOh nee! Er is wat mis met de Olympische ringen!!! De griekse goden hebben dit jaar echt een probleem en ze hebben de hulp van de kids uit Oirschot nodig om ervoor te zorgen dat de Olympische spelen toch door kunnen gaan! Dus schrijf je in, pak je koffer en sportspullen en ga met ons mee op zomerkamp!  - Info voor ouders - Na inschrijving ontvangt u extra informatie d.m.v. een kampboekje en kampformulier. We gaan dit jaar naar Mierlo, neem alvast een kijkje! blokhut https://scoutingmierlo.nl/verhuur/


Sluit de zomer af met de enige echte VKJZ-bolderkar-race

Sluit de zomer af met de enige echte VKJZ-bolderkar-raceWe sluiten deze zomervakantie af met de enige echte “VKJZ-bolderkar-race”! In jouw eigen kar, getrokken door bijvoorbeeld jouw pa, ma, opa, oma, grote broer of zus, ga je door én over alle hindernissen van het VKJZ-parcours. Wie is de snelste? En, wie heeft de mooist versierde, of meest originele kar? Schrijf je snel in, pimp jouw kar en we zien je aan de start!