Zomeractiviteiten 2022

Een overzicht van onze activiteiten voor deze zomer!

Als een activiteit vol is kun je jezelf op de reservelijst laten plaatsen.

Met VKJZ naar het PSV stadion

Met VKJZ naar het PSV stadionWeet jij alles al van de KANJERS van PSV? Of vind je het gewoon leuk om het stadion van dichtbij te bekijken?
Tijdens de tour zien we het voetbalveld, brengen we een bezoek aan de spelerstunnel én zien we zelfs de kleedkamers van de helden van PSV. We mogen ook een balletje trappen in het Phoxy stadion!! En, als we geluk hebben, komen we Phoxy, de mascotte van PSV, zelfs in 't echt tegen!! Ga je met ons mee?!?


Avonturen bij de Reuselhoeve

Avonturen bij de ReuselhoeveWie gaat er met ons mee op avontuur?! We gaan de gaafste dingen doen, zoals kanovaren en klimmen, hoog in de bomen. Durf jij dat aan? Ga dan met ons mee!  Let op: zorg dat je zwemkleding bij je hebt, evenals een setje droge (en warme) kleren. 


Kumihimo-armbandjes maken

Kumihimo-armbandjes makenHet klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet! "Kumi" betekent vlechten in het Japans, "himo" betekent koord. Met een speciale techniek, vlecht je met een koord dus de mooiste armbandjes. En heb je de smaak goed te pakken? Dan maak je ook nog een ketting, hengsel voor je tas of een sleutelhanger! 


VKJZ Adventure Kamp - Bladel 2022 - 20 t/m 23 augustus

VKJZ Adventure Kamp - Bladel 2022 - 20 t/m 23 augustusYES, we mogen weer, dus we gaan weer op kamp! Anders dan anders gaan we dit jaar op twee verschillende data op VKJZ Adventure Kamp in Bladel. Dit is het eerste kamp, dat is van zaterdag 20 t/m dinsdag 23 augustus 2022. Vanwege de beperkte ruimte mag er per kind maar voor één van de twee kampen aangemeld worden.


VKJZ Adventure Kamp - Bladel 2022 - 23 t/m 26 augustus

VKJZ Adventure Kamp - Bladel 2022 - 23 t/m 26 augustusYES, we mogen weer, dus we gaan weer op kamp! Anders dan anders gaan we dit jaar op twee verschillende data op VKJZ Adventure Kamp in Bladel. Dit is het tweede kamp, dat is van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 augustus 2022. Vanwege de beperkte ruimte mag er per kind maar voor één van de twee kampen aangemeld worden.


Campingbioscoop - 6 t/m 12 jaar

Campingbioscoop - 6 t/m 12 jaarOnze echte VKJZ-campingbioscoop was vorig jaar zo'n groot succes, dat doen we dus nog een keer! Kom met je eigen campingstoel, zitzak of krukje naar onze campingbioscoop. Wij zorgen voor de film, het lekkers voor tijdens de film en jij neemt iets mee om op te chillen! 


VKJZ Academy Overnachting

VKJZ Academy OvernachtingBen jij wel in voor een super gave VKJZ-nacht? We maken er graag samen met jou een feestje van. Denk aan een nachtbioscoop, nachtspellen, lekker ontbijtje, een dagactiviteit en super veel lol! Schrijf je snel in!