VKJZ Oirschot bestaat 65 jaar!

Dat vieren we met alle (oud) vrijwilligers

VKJZ Oirschot bestaat 65 jaar!

Dit jaar bestaat VKJZ Oirschot 65 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan! Samen met een aantal oud vrijwilligers organiseren we op zaterdag 30 september een reünie voor alle (oud) vrijwilligers die onze stichting rijk is. Met een hapje en een drankje in de hand buurten we, vieren we feest en staan we stil bij de afgelopen 65 jaar op verschillende mooie/ludieke manieren. Dit mag je dus als (oud) vrijwilliger niet missen!

Reünie voor alle (oud) vrijwilligers

Meld je vandaag nog aan, dit mag je niet missen!

Tijdens onze reünie voor alle (oud) vrijwilligers kunnen we gezellig bijpraten met een hapje en een drankje in de hand. Het wordt een feestelijke dag waarop we terugblikken op de afgelopen 65 jaar op een aantal mooie en ludieke manieren. Het belooft een bijzondere ervaring te worden die je als (oud) vrijwilliger niet wilt missen!

De reünie vindt plaats op zaterdag 30 september 2023 vanaf 20.00u bij Corpus Novum (Den Heuvel 3-30, 5688 EM in Oirschot). Om er samen een leuk feest van te maken vragen we een kleine bijdrage van € 10,00 p.p. We willen ook graag vooraf inventarisen wie er wel komt en wie er niet komt. We vragen je dus in beide gevallen ons formulier in te vullen zodat we weten wie we eventueel nog moeten benaderen.

Help ons alle oud vrijwilligers te bereiken!

Ons streven is om alle oud vrijwilligers uit te nodigen voor de reünie. We hebben helaas niet van iedereen een adres. Dus mocht jij nog oud vrijwillers kennen, zorg er dan voor dat ze zich ook aanmelden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de reünie en samen dit heuglijke jubileum te vieren. Zet de datum alvast in je agenda en we zien je graag op zaterdag 30 september!

Facebookgroep

Om alvast leuke herinneringen op te halen is er een besloten Facebookgroep. Deze Facebookgroep is ervoor bedoeld om, langs het delen van VKJZ herinneringen, zoveel mogelijk huidige en oud vrijwilligers terug te vinden. Zo kunnen we er op 30 september 2023 een toffe Reünie van maken! Via deze link kun je je daarvoor aanmelden.